Rouwbloemen

Vaak het laatste wat u voor uw overleden familielid of iemand die heel dichtbij stond kunt doen, er voor zorgen dat er een mooi rouwstuk of rouwboeket bij de uitvaart aanwezig is. Het biedt de nabestaanden veel troost bij het zien van de aanwezigheid van bloemen voor hun geliefde persoon.

Omdat elke uitvaart en wens anders is maken wij desgewenst een afspraak met u om tijdens een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken zodat deze vertaalt kunnen worden naar een prachtig rouwstuk.

Rouwlinten drukken wij zelf af en hebben meerdere mogelijkheden met betrekking tot lettertype, afdrukkleur en lintkleur. Een rouwlint bestaat altijd uit 2 slippen waarop tekst vermeld kan worden, bij veel tekst kunnen er meerdere slippen toegevoegd. De kosten van een rouwlint bedragen € 17,50, een extra slip € 7,50.

Wij maken rouwstukken vanaf € 79,95

Rouwboeketten kunt u bestellen vanaf € 30,00 via ons contactformulier of op onze pagina bij Wishflowers

Hieronder kunt u een aantal voorbeelden zien van het bloemwerk welke wij voor verschillende uitvaartgelegenheden hebben gemaakt. Op Wishflowers kunt u meer voorbeelden zien.

Onder de foto’s kunt u direct een afspraak maken om bij u thuis uw wensen te bespreken voor een rouwstuk, maar bellen kan natuurlijk ook.

Wilt u rechtstreeks rouwbloemen bestellen dat kan dit op onze pagina bij Wishflowers

Klik hier voor wishflowers

Voor het maken van een afspraak kiest u de gewenste datum en tijd en vult u de gevraagde gegevens in. Nadat u dit heeft afgerond ontvangt u van ons een afspraakbevestiging per mail.