Onze boeketten

Boeketten op maat

Bij debloemenmarkt.nl bestelt u het mooiste bloemwerk en boeketten die u naar eigen wens kunt laten schikken. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillend samengesteld bloemwerk en zullen wij met onze kennis en gevoel voor stijl u altijd tevreden stellen. Voor elk budget en elke smaak kunt u terecht bij debloemenmarkt.nl

Wisselend assortiment

Ons assortiment wisselt wekelijks,  de boeketten die gefotografeerd zijn op de website kunnen afwijken van het bloemwerk dat wij leveren. Echter zullen wij altijd aan de prijs voldoen en een kwalitatief uitstekend boeket voor u maken dat modern en stijlvol is.

Bloemwerk op maat.

Wij zijn zeer ervaren in het maken van rouwstukken en andere boeketten die bij een speciale gelegenheid horen. Neem afscheid met een stijlvol rouwboeket of krans gemaakt in ons atelier. Uiteraard nemen wij de levering hier van in eigen handen en zorgen dat het stuk altijd op tijd geleverd wordt. Natuurlijk is het ook mogelijk om het stuk te komen afhalen.

Rouwlinten printen wij zelf met daarop de door uw gewenste tekst waarbij het mogelijk is om te kiezen voor verschillende lettertypen en kleuren.

Voor bloemwerk op maat kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.